Haal meer uit de Zaanse Schans

Kunt u geen genoeg krijgen van de Zaanse Schans? Wilt u meer musea in de Zaanstreek bezoeken of wilt u met een groep langskomen? Met de Zaanse Schans Card wordt uw ontdekkingstocht in deze woon-werkbuurt nog voordelig.

Zaanse Schans Card

De Zaanse Schans is gratis te bezoeken, maar met deze kaart krijgt u allerlei extraatjes om uw bezoek nog leuker te maken. Voor slechts €15,00 (€10,00 voor kinderen 4 t/m 17 jaar, <4 gratis) bezoekt u een dag lang meerdere musea gratis en ontvangt u een informatieboekje en/of speurtocht voor de kinderen. Ook krijgt u aantrekkelijke kortingen: 30% korting op parkeren en 10% in deelnemende souvenirwinkels en restaurants. Kortom, de Card verdient zich ruim terug. De Card is alle dagen geldig, in het laag- en hoogseizoen.

Waar koopt u de Card?

Met de Zaanse Schans Card kies je voor voordeel en gemak op de Zaanse Schans. Het reserveren van een starttijd voor uw bezoek met de Zaanse Schans Card is vanaf 1 juni verplicht. U kunt uw Zaanse Schans Card hier online kopen.

Koop hier

Het is ook mogelijk om uw Zaanse Schans Card incl. busticket te kopen. De busticket is hele kalenderdag geldig op alle buslijnen van Connexxion (en R-net) in de regio Zaanstreek (Amsterdam Centraal Station – Zaandam – Zaanse Schans).

Koop hier incl. busticket

Uw voordeel:

  • Gratis toegang tot Zaans Museum
  • Gratis toegang tot Wevershuis, Kuiperij en Jisperhuisje
  • Gratis toegang tot Museum Zaanse Tijd
  • 40 % korting rondvaart Windmill Cruises
  • 10% korting bij deelnemende souvenirwinkels (bij besteding vanaf €10,-)

Toegang tot een molen is niet inbegrepen in de Zaanse Schans Card. Om een molen of het museum Wereld van Windmolens te bezoeken dien je een los ticket aan te schaffen bij een molen. 

Meer weten over de Zaanse Schans Card?

Neem contact op