Haal meer uit de Zaanse Schans

Ga je mee naar een beroemd stukje Nederland? Het Nederland van de molens, groene houten huizen, industrieën, Nederlandse iconen als Albert Heijn, Honig en Verkade en eindeloze vergezichten. Stap terug in de tijd op de Zaanse Schans. Dé plek waar de 18e en 19e eeuw kleurrijk tot leven komen.

Zaanse Schans Card

Hoewel de Zaanse Schans gratis toegankelijk is, maakt de Zaanse Schans Card je bezoek veel leuker. Zo krijg je gratis toegang tot alle zeven musea, waaronder ambachtshuizen, het Zaans Museum en de koekjes- en chocoladefabriek de Verkade Experience – en waan je Willy Wonka. Kom meer te weten over de Wereld van Windmolens en en twee molens naar keuze. Voor slechts €29,50 bezoekt u een dag lang meerdere musea gratis en ontvangt u een informatieboekje en/of speurtocht voor de kinderen. De Card is alle dagen geldig, in het laag- en hoogseizoen. 

Waar koopt u de Card?

Met de Zaanse Schans Card kies je voor voordeel en gemak op de Zaanse Schans. Het reserveren van een starttijd voor uw bezoek met de Zaanse Schans Card is momenteel verplicht. U kunt uw Zaanse Schans Card hier online kopen.

Koop hier

Het is ook mogelijk om uw Zaanse Schans Card incl. busticket te kopen. De busticket is hele kalenderdag geldig op alle buslijnen van Connexxion (en R-net) in de regio Zaanstreek (Amsterdam Centraal Station – Zaandam – Zaanse Schans).

Koop hier incl. busticket

Uw voordeel:

  • Gratis toegang tot Zaans Museum en de Verkade Experience
  • Gratis toegang tot het museum Wereld van Windmolens
  • Gratis toegang tot Wevershuis en de Kuiperij
  • Gratis toegang tot houtzaagmolen ’t Jonge Schaap
  • Gratis toegang tot verfmolen De Kat
  • Gratis toegang tot Museum Zaanse Tijd
  • 10% korting bij restaurant De Kraai (minimale besteding € 10)
  • Korting op parkeerticket € 9,- in plaats van € 11,-/€ 15,-

Let op! Heeft u een Museumkaart? Dan hoeft u geen Zaanse Schans Card te kopen. U kunt bij de verschillende musea zelf uw starttijd reserveren. Kijk hiervoor op: www.zaansmuseum.nl, www.zaanschemolen.nl en www.mnuurwerk.nl/

Meer weten over de Zaanse Schans Card?

Neem contact op