Haal meer uit de Zaanse Schans

Kunt u geen genoeg krijgen van de Zaanse Schans? Wilt u meer musea in de Zaanstreek bezoeken of wilt u met een groep langskomen? Met de Zaanse Schans Card wordt uw ontdekkingstocht in deze woon-werkbuurt nog voordelig. Of kies voor de Zaanse Schans Card inclusief busvervoer en reis voordelig van Amsterdam Centraal Station naar de Zaanse Schans.

Zaanse Schans Card

De Zaanse Schans is gratis te bezoeken, maar met deze kaart krijgt u allerlei extraatjes om uw bezoek nog leuker te maken. Voor slechts €15,00 (€10,00 voor kinderen 4 t/m 17 jaar, <4 gratis) bezoekt u een dag lang meerdere musea gratis. Ook krijgt u aantrekkelijke kortingen: in souvenir- en museumwinkels, bij horeca en op demonstraties van Oudhollandse ambachten. Kortom, de Card verdient zich ruim terug. De Card is alle dagen geldig, in het laag- en hoogseizoen.

Waar koopt u de Card?

Klik op onderstaande button of koop de Zaanse Schans Card bij de ZaanStore, het informatiecentrum in het Zaans Museum, het Wevershuis en bij Museum Zaanse Tijd bij de ingang op de Kalverringdijk op de Zaanse Schans.

Koop hier

Uw voordeel:

  • Gratis toegang tot Zaans Museum
  • Gratis toegang tot Wevershuis, Kuiperij en Jisperhuisje
  • Gratis toegang tot Museum Zaanse Tijd
  • 40 % korting rondvaart Windmill Cruises
  • 10% korting bij deelnemende souvenirwinkels en bij restaurants (bij besteding vanaf €10,-)

Meer weten over de Zaanse Schans Card?

Neem contact op

* Wanneer u beschikt over een Museumkaart, zijn er veel musea op de Zaanse Schans gratis te bezoeken.