Op de fiets ziet u meer: ontdek de Zaanstreek

Nederland lijkt wel gemaakt voor fietsers. Weinig heuvels en veel geasfalteerde paden: zo is het heerlijk om de omgeving op de fiets te ontdekken. Verder kijken dan de Zaanse Schans groot is? Er zijn verschillende routes uitgezet in de omgeving. Zo kiest u zelf hoelang u onderweg bent.

Zaanse Schans fietsroutes

Maak kennis met de diversiteit van de Zaanstreek, de slingerende veenrivier de Zaan en fiets langs prachtige oude gebouwen. Kies voor een korte route ‘Hotspot Wormerveer’ of een lange route ‘Om de Noord’. Klik hier om de fietsroutekaart te bekijken.

Bekijk de openingstijden en tarieven

Zaanse Schans Bike Rent

Huur een fiets bij Zaanse Schans Bike Rent. Er zijn veel fietsen staan in allerlei maten. Daarnaast zijn er fietsen met kinderzitjes en kinderfietsen. Wilt u fietsen huren voor een grotere groep, voorkom dan teleurstelling en reserveer vooraf.

Bekijk de openingstijden en tarieven

Zaanse Schans Bike Rent
Kalverringdijk 25
1509 BT Zaandijk

Contactgegevens
Tel: +31 (0)6 26740840
zaanseschansbikerent@gmail.com
www.zaanseschansbikerent.nl

Tuktuk ‘Gotuk’

Gotuk introduceert een nieuwe vorm van elektrische mobiliteit en rijdt als pendeldienst van Zaandam centrum naar de Zaanse Schans. U kunt de tuktuks reserveren voor korte ritjes in de Zaanstreek (Tuxi), maar ook voor diverse uitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes of wanneer u iemand op een bijzondere manier wilt verrassen. Een ritje in de tuktuk is een hele beleving!

Bel om de tuktuk te reserveren +31 (0)6 42 990 992 of email: info@gotuk.nl

Fietstaxi

In het hoogseizoen gaat er een fietstaxi van station Koog Zaandijk naar de Zaanse Schans, en weer terug. Daarnaast is de taxi het hele jaar door beschikbaar voor bijvoorbeeld unieke ritjes naar de molens, Zaandijk en Haaldersbroek. Bel 06-22503234 om de fietstaxi te reserveren.