Op zaterdag 28 oktober is het evenement Nacht van de Nacht. Door heel Nederland vinden er dan vele nachtelijke activiteiten plaats waarbij aandacht wordt geschonken aan de schoonheid en functie van de duisternis. Op de Zaanse Schans en in de Kalverpolder is deze avond ook veel te beleven. Het belooft een spectaculair programma te worden, uitermate geschikt als familie-uitje.

 

Programma
Tussen 19:00 – 22:30 uur starten diverse acts, met nieuw dit jaar een spannende rondleiding door het Zaans Museum, waarbij zintuigen op scherp worden gezet. Voor wie durft, kan mee met een spannende wandeltocht over het donkere Laarzenpad onder begeleiding van theaterschool de Trap. Om wandelen in het donker aangenamer te maken, is het mogelijk om een lampion te knutselen in het bakkerijmuseum.  Net als ieder jaar kunt u genieten van unieke vaartochten langs de molens of door het natuurgebied de Kalverpolder. Ervaar het donker tijdens de show van Birdlive, waarbij u uilen kunt zien rondvliegen in molen het Jonge Schaap of schuif gezellig aan bij de huiskamerconcerten in de groene huisjes.

 

 

Familieticket
Families genieten van een extra voordeel, zij kunnen namelijk een familieticket kopen. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar mogen voor de prijs van €22,50 het evenement bezoeken. Ook is het mogelijk om een bezoek aan de Nacht van de Nacht uit te breiden door middel van een pannenkoekendiner in Restaurant de Kraai.

 

Aanmelden
Tickets zijn vanaf €7,50 te koop via Eventbrite. (klik hier)