De liefde hangt in de lucht en ook op de Zaanse Schans, vanwege Valentijnsdag. Daarom is er speciaal voor alle tortelduifjes een uniek aanbod gecreëerd. In plaats van het normale tarief van €240,-, kunt u t/m 28 februari het Valentijnsarrangement boeken voor het voordeelbedrag van €175,-.

 

  • Beleef de rijke historie van de Zaanstreek in het Zaans Museum. Bezoek de Verkade Experience en waan je in een vroeg twintigste-eeuwse chocolade- en koekjesfabriek waar de originele machines nog volop draaien.
  • Maak een romantische wandeling over de Zaanse Schans en bezoek onderweg bakkerijmuseum In de Gecroonde Duyvekater voor een kop koffie en heerlijk zelfgemaakte koeken.
  • Geniet van een culinair 3-gangen menu met kaarslicht en prachtig uitzicht over de Zaan in restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis.
  • Sluit de avond af met een unieke overnachting incl. ontbijt in Bed & Breakfast Heerlijck Slaapen. Dromen over de molens is gegarandeerd, want alle kamers bieden geweldig uitzicht op de Zaan.
  • Maak tijdens jullie verblijf geen zorgen over parkeerkosten, een parkeerkaart is inbegrepen.

Wilt u dit romantische Valentijnsarrangement boeken?

Mail naar sales@zaanseschans-museum.nl.  Bel voor vragen over het arrangement met het Informatiecentrum van de Zaanse Schans: +31(0)75-681 00 00.

 

*Dit arrangement is nog t/m 28 februari te boeken.

 

Foto: finduslost